Primul serviciu profesional de internet prin satelit de banda larga.

Lamit Co a lansat primul  serviciu  profesional de internet de banda larga prin satelit dorind sa vina in sprijinul acelor persoane sau companii, care nu beneficiaza de o acoperire a serviciilor terestre, sau a unei legaturi de banda larga.

Internet prin satelitMotivul pentru care am decis lansarea acestui serviciu in Romania, il constituie in principal, lipsa unei oferte adecvate din partea operatorilor existenti, privind transferul de date de mare debit, in orice locatie din tara .    Suntem primul operator din Romania, al serviciilor de internet prin satelit, in masura de a oferi utilizatorilor, persoane fizice sau juridice, conexiuni bidirectionale la preturi accesibile si randament profesional.

La prima vedere, investitia initiala a utilizatorilor pare un efort dar  in realitate ea se recupereaza in primele luni prin preturile scazute practicate de societatea noastra la abonamentele lunare in raport de calitatea serviciilor.

Partea hardware a sistemului, este compusa dintr-un receptor-reflector (parabola), un convertor de semnal (LNC dublu emisie receptie), un modem de satelit RCST (cuprinde intr-un singur dispozitiv hardware foarte compact, un modulator MF-TDMA, un receiver DVB si o interfata de trafic terestru) si optional un gateway/router. Este conceput in conformitate cu tehnologia cea mai recenta si permite latimi de banda reale, garantate si cu trafic nelimitat, de pana la 2 Mbps upload si 60 Mbps download.

Odata cu includerea gateway/router-ului, in cadrul sistemului, aveti si avantajul detinerii propriului dumneavoastra server, implicit al serviciilor de DNS (gazduirea domeniilor), DHCP (alocarea dinamica a IP-urilor), firewall (protectie si validare a traficului, pe baza unei politici de securitate) si altele.

Se ofera si 1 IP public (suplimentar optional pachete de cate 4 ip-uri), precum si alte 5 IP-uri routabile, avand posibilitatea conectarii unui numar variabil, cuprins intre 30 - 100 statii, in functie de tipul de abonament ales, deci de necesitatile interne.

Instalarea sistemului bidirectional, se poate face, fara a interveni asupra structurii cladirilor, interconectarea realizandu-se prin reteaua electrica, de telefonie sau TV, deja existenta sau WI-FI.

Platformele sunt perfect compatibile cu serviciile VoIP (telefonie prin internet cu costuri minime ), teleconferinte, supravegherea audio- video prin satelit de care vor putea beneficia  toti clientii nostri.

Reprezentand ultima generatie hardware din domeniu, dispozitivele mobile sau highly-mobile au autonomie proprie oferind solutii simple si optime privind  transferul de date cu aceeasi calitate si viteza precum solutiile fixe, venind in intampinarea necesitatilor televiziunilor, Comisiilor pentru Dezastre, Ministerului Apararii,etc.

Sistemele  oferite au fost testate in conditii concrete si au dat rezultate care raspund asteptarilor celor mai pretentiosi utilizatori.

Copyright 2004-2008 Lamit Company - Toate drepturile rezervate.

Lamit Company - Internet prin satelit - Two way Satellite Internet